تمام شد

کنسانتره نوتری سرات دوکری

۰ تومان

تمام شد

• نوع محصول: کنسانتره

• عملکرد: ترمیم کننده کوتیکول مو با فرمولاسیون روغن کرچک

• مناسب برای موهای خشک


کنسانتره نوتری سرات دوکری، یک بازسازگر قوی برای تقویت موهای دچار سوتغذیه، آسیب دیدگی به واسطه نور خورشید، آلودگی هوا، سشوآر، رنگ مو و غیره است. این کنسانتره به ترمیم و محافظت از کوتیکول مو پرداخته و فرمول بندی این کنسانتره شامل روغن کرچک است که به درخشش فوری مو کمک می کند. یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده فرمول این کنسانتره، روغن Illipe است که در زیبایی، ترمیم و درخشندگی مو موثر است. به عبارت دیگر، عملکرد این کنسانتره به این صورت است که با نفوذ به عمق موهای آسیب دیده، خشک، وز، و غیره، کوتیکول مو و بافت مو را ترمیم کرده و به احیا، درخشندگی و نرم و لطیف شدن مو کمک می کند.

 

 

موارد استفاده از کنسانتره نوتری سرات دوکری :

– ترمیم کننده کوتیکول مو با فرمولاسیون روغن کرچک

– درخشان کننده مو با فرمولاسیون روغن Illipe

– ترمیم کننده موهای آسیب دیده و وز شده

 

ویژگی های کنسانتره نوتری سرات دوکری :

– مناسب برای موهای خشک، خیلی خشک، وز شده و آسیب دیده (رنگ، دکلره، آب استخر، نور خورشید)

– دارای ۷۵ میلی لیتر حجم

– ساخت کشور فرانسه

– از بین برنده وزی مو

ترمیم کوتیکول مو

– درخشان کننده مو

– ترمیم کننده مو

– احیا کننده مو

– نرم کننده مو

 

آیا کنسانتره نوتری سرات دوکری خوبه؟

کنسانتره نوتری سرات دوکری با خاصیت ترمیم کنندگی مو برای درمان موهای آسیب دیده بسیار مفید است. موی بسیاری از افراد به دلیل حضور در معرض نور خورشید، آلودگی هوا، رنگ مو، گرمای شسوآر و غیره دچار آسیب دیدگی شدید می شود. بنابراین برای حفظ سلامتی و ترمیم مو باید از محلولی مناسب برای بازسازی کوتیکول مو استفاده کنیم؛ زیرا عدم رسیدگی به موی آسیب دیده منجر به خشکی و شکنندگی مو می شود. کنسانتره دوکری با فرمولاسیون خارق العاده خود قادر است به ترمیم موهای آسیب دیده شما کمک کند.

 

ترکیبات مؤثر کنسانتره نوتری سرات دوکری :

روغن کرچک:

روغن کرچک که از خورد کردن دانه های درخت کاستور به دست می آید، یک روغن زرد رنگ است که از اسید چرب ریکینولئیک، یک اسید چرب امگا ۹، تشکیل شده است. روغن کرچک کاربردهای گوناگونی دارد از جمله: تقویت و رشد مو، از بین بردن چین و چروک، خاصیت مرطوب کنندگی پوست و غیره. یکی از کاربردهای روغن کرچک در زمینه تقویت و رشد مو است. هنگامی که به صورت مداوم روغن کرچک را به ریه ها و ساقه موی خود بمالید، روغن کرچک به کاهش آسیب دیدگی مو، تقویت ریشه مو و افزایش رشد مویتان کمک می کند. همچنین روغن کرچک می تواند در کاهش مو خوره و وز شدن مو موثر باشد. در ساخت کنسانتره نوتری سرات دوکری نیز از این روغن استفاده شده است.

روغن :Illipe

برای به دست آوردن روغن Illipe، باید دانه های دختی به همین نام را خورد کرده و از آن این روغن را به دست آورد. این روغن حاوی اسید لینولئیک بوده که به طور گشترده در ساخت مواد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن خاصیت نرم کنندگی داشته و در حفظ حالت ارتجاعی و شادابی مو موثر است. از این روغن در ساخت کنسانتره دوکری استفاده شده است.

 

نحوه استفاده از کنسانتره نوتری سرات دوکری :

پس از حمام و خشک کردن موها، به مقدار مورد نیاز اسپری کنسانتره نوتری سرات دوکری را روی مو مالیده و صبر کنید تا جذب شود. برای نتیجه گیری بهتر، استفاده از کنسانتره دوکری را تا ترمیم کامل موها ادامه دهید.

 

مشخصات تکمیلی

کشور سازنده فرانسه
حجم  ۷۵ میلی لیتر
کد مجوز بهداشتی ۱۲۱۸۶۷۹۰۹۸۰۹۴۷۷۱

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کنسانتره نوتری سرات دوکری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

dapibus Donec Praesent libero eget dolor.
Shopping Cart
اسکرول به بالا