تمام شد

فلویید وایت آبجکتیو بایودرما

۰ تومان

تمام شد

• نوع محصول: فلوئید

• عملکرد: روشن کننده پوست، رفع لک های صورت، پیشگیری از ایجاد لک روی پوست و مرطوب کننده

• مناسب برای انواع پوست


فلویید وایت آبجکتیو بایودرما باعث تغییر رنگدانه های پوست و روشن شدن آن می شود. این محصول برای انواع پوست های مختلف و حتی پوست های حساس قابل استفاده است. باعث از بین رفتن لکه های قهوه ای شده و از بروز آن ها پیشگیری می کند.

این محصول به لطف عملکرد W.O. بر روی مکانیسم های اصلی بیولوژیکی که مسئول رنگدانه های پوستی هستند، اثری پیشگیرانه در زمینه بروز لکه ها ارائه می دهد. این فلویید دارای ویتامین C بوده و اگر طولانی مدت روی پوست استفاده شود تعداد رنگدانه های ملانین موجود در اپیدرم را کاهش می دهد.

فیلترهای ضد UVA و UVB موجود در این فلویید از آسیب رسیدن به پوست پیشگیری می کنند تا از ایجاد رنگدانه های جدید جلوگیری شود. برخی از ترکیبات موثر این محصول عبارت اند از عصاره ریشه شیرین بیان و جبلک قهوه ای.

 

موارد استفاده:

– تغییر رنگ پوست

– وجود لکه های قهوه ای بر روی پوست

 

فواید استفاده از فلویید وایت آبجکتیو بایودرما:

– روشن شدن پوست

– برطرف کردن لکه های قهوه ای

– پیشگیری از ایجاد لکه های قهوه ای

– جلوگیری از آسیب دیدن پوست در برابر اشعه های UVA و UVB

 

ویژگی های محصول:

– فاقد عطر

– محفظه پمپی

– ضد حساسیت

– بافت نرم و مایع

– مناسب برای انواع پوست

 

ترکیبات موثر فلویید وایت آبجکتیو بایودرما:

عصاره ریشه شیرین بیان:

عصاره ریشه شیرین بیان به کاهش تیرگی های زیر چشم، تغییر رنگ و رفع لکه های پوستی کمک می کند. عصاره این گیاه همچنین دارای آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که به محافظت از پوست در برابر عوامل استرس زا محیطی کمک می کنند و چربی پوست را به تعادل می رسانند. بنابراین وجود این ماده در محصولات آرایشی، برای افرادی که پوست چرب دارند مفید است.

عصاره ریشه شیرین بیان که در این محلول بایودرما نیز استفاده شده است، حاوی آنتی اکسیدان گلابریدین و لیکوکلسون A است که هر دو دارای خاصیت ضد پیری و تسکین دهنده پوست هستند. شیرین بیان به دلیل افزایش درخشندگی پوست به روشن شدن لکه های تیره و حتی رنگ پوست شما کمک کند. همچنین باعث کاهش ملانین و رنگدانه های پوست می شود. تغییر رنگ پوست غالباً در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب یا رنگدانه ایجاد می شود. به همین دلیل از شیرین بیان در بسیاری از محصولات سفید کننده پوست و رفع لکه استفاده می شود.

عصاره جلبک قهوه ای:

جلبک های قهوه ای (که معمولاً به آن ها جلبک دریایی گفته می شود) به عنوان نرم کننده در محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند. خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی این ماده برای پوست فواید زیادی دارند. از این جلبک معمولاً در محصولات مراقبت از پوست مانند تونر، مرطوب کننده و محلول استفاده می شود.

جلبک ها منبع مواد معدنی هستند و می توانند به درمان مشکلات پوستی و دفع سموم از روی پوست کمک کنند. این گیاه باعث مرطوب شدن پوست می شود و ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از دست رفته پوست را دوباره جبران می کند. جلبک قهوه ای دارای آنتی اکسیدان است و استفاده از آن در محلول صورت، از پوست در برابر رادیکال های آزادی که باعث پیری زودرس می شوند، محافظت می کند.

 

نحوه استفاده از فلویید وایت آبجکتیو بایودرما:

صبح ها صورت و گردن را کاملا تمیز و خشک کنید سپس محلول صورت بایودرما را روی پوست بمالید تا جذب شود. همچنین این محصول را می توان فقط روی قسمت هایی از پوست که دچار تغییر رنگ شده اند استفاده کرد.

 

مشخصات تکمیلی

کشور سازنده فرانسه
حجم ۳۰ میلی لیتر
شماره مجوز بهداشت ۴۵۵۰۶۸۷۴۱۹۹۱۷۶۸۴

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “فلویید وایت آبجکتیو بایودرما”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0
Shopping Cart
اسکرول به بالا